دریچه کامپوزیت منهول با ترکیب علم روز دنیا در صنعت کامپوزیت و در نظر گرفتن مشکلات موجود در صنایع مختلف توانسته است جایگزینی برای درب منهول چدنی و یا فلزی باشد.
با تردد در سطح شهر ها و مناطق مختلف متوجه نیاز به وجود کانال های زیر زمینی می شویم.
نیاز هایی چون انتقال منابع مختلف همچون سیم کشی، لوله کشی و آبرسانی و ... .
به همین جهت کانال هایی به وجود آمده اند که سطح آن ها با درب منهول و دریچه آبرو پوشیده شده است.
پوشاندن درب کانال ها به وسیله دریچه منهول باعث حفظ ایمنی کانال ها و افراد در حال تردد می شود.
با پیشرفت شهر ها و تشدید ترافیک در آنها ، وزن و فشار روی دریچه های آبرو و هزینه های تولید و نگهداری بیشتر شده لذا اقبال به سمت درب های منهول کامپوزیتی بیشتر شده است و همین موضوع باعث شده توجه اکثریت ارگان ها و سازمان های مرتبط به دریچه های کامپوزیتی جلب شود.
شرکت توسعه هنر متین به دلیل استفاده از علم کامپوزیت توانسته است دریچه کامپوزیت ای را تولید کند که علی رغم نیاز های برطرف شده ، نیاز های جدید را نیز پوشش می دهد.
برخی از خصوصیات دریچه کامپوزیت عبارتند از :
در صنعت گاز و آب و ... نیاز به عایق بودن درب منهول به خوبی دیده می شود.
با توجه به اینکه مسیر تردد ماشین ها و اتوموبیل ها عموما از روی این دریچه های آبرو است ، وزن بالا یکی از مشکلات موجود می باشد که دریچه منهول پلاستیکی توانسته است این مشکل را برطرف کند.
با توجه به محیط استفاده شده از دریچه کامپوزیت ، نیاز به مقاومت در دمای های مختلف به خصوص دمای بالای سطح آسفالت شهر ها دیده می شود.
یکی از پروژه های انجام شده در این زمینه توسط شرکت توسعه هنر متین ، پروژه انجام شده در ترافیک شرکت مخابرات استان اصفهان می باشد.
شرح این پروژه به صورت زیر می باشد:
درب منهول به قطر 800 میلی متر برای مصرف ترافیکی شرکت مخابرات استان اصفهان تولید شد.
شرکت توسعه هنر متین همواره آماده ارائه خدمات و تولید درب منهول کامپوزیت در سایز و اشکال گوناگون با لوگوی درخواستی می باشد.